Technische Ondersteuning van een Professional

Samenwerken met een TOP Klik

Ga voor TOP uren of een TOP abonnement

meer weten

Techniek

WP websites, Google, Plutio, Teamviewer WebinarGeek, ClickMeeting, Zoom, Skype, Hangouts, Powerpoint, Exel, Prezi, Calendly, SuperSaas, Canva, Pixlr, Toggle, Timesheet, Todoist, HelloSighn.
Tools & systemen, ik houd er van.  

Ondersteuning 2.0

Soms snap je er gewoon niets van, misschien heb je er geen tijd voor of ben je bang op een verkeerd knopje te drukken. Geeft niets, ik geef ondersteuning 2.0 waarbij ik de taken uit handen neem, met je mee denk en je de techniek zelfs kan aanleren.

Professional

Jarenlange ervaring op het gebied van software, onderwijs en i-coaching.
Een enorme drive om te blijven leren zorgt ervoor dat ik weet waar ik het over heb. En weet ik het niet, dan  kom ik er heel snel achter.

Klik

Het is zo fijn als je kan samenwerken met een klik. Natuurlijk is het even aftasten en de werkwijze van elkaar leren kennen. Maar met een positieve instelling en een waarderende communicatie kun je samen bergen verzetten.

Technische Ondersteuning

Websites, social media, systemen, tools… je zou soms door de bomen het bos niet meer zien.

Jouw marketing/businessplan is nog steeds het belangrijkste dat jij moet hebben voor jouw business, als je wilt groeien tenminste. Zodra je precies weet wie jij wilt bereiken en in welke vijver de vissen zwemmen, dan pas komt de techniek om de hoek kijken.

Steeds vaker merk je dat je groeit en dat online marketing mee beweegt. Het updaten van je website, aanpassen van teksten, inrichten van systemen. Alles wat met techniek te maken heeft is ter ondersteuning van jouw bedrijf.

Niet iedereen is even handig met al die technische software, systemen en tools. Net zoals niet iedereen even handig is met een zaag of boor.

Dan is het wel fijn dat je iemand kunt inschakelen die wel verstand heeft van techniek en waarbij één blik op een systeem kan leiden tot begrip. Bij wie bepaalde taken sneller gaan dan wanneer je het zelf moet doen.

Business Klik zorgt  voor de Technische Ondersteuning door een Professional. Zodat jij je er niet compleet aan hoeft te wagen, als je dat niet wilt. Mocht je toch uitleg willen over hoe dingen werken, dan is dat zo geregeld.

 

Professional

Ervaring komt met de jaren. Dat klopt wel, maar gaat niet altijd op. Sommige opdrachten vragen nieuwe vaardigheden. Als je feeling hebt met systemen, kan je deze vaardigheden snel aanleren. 

Natuurlijk blijft het als Professional belangrijk om zelf ook up-to-date te blijven. Trainingen, cursussen en programma’s worden gevolgd om zo te zorgen voor de beste know-how op het gebied van techniek. Als je maar blijft leren, want dat is zo heerlijk.

Maar… je kunt niet altijd alles weten en over elk dingetje een training volgen. Moeten er nieuwe vaardigheden worden aangeleerd voor een opdracht, dan wordt dat deels in eigen leertijd gedaan. Zo weet jij dat je de beste ondersteuning krijgt die nodig is, maar daar niet volledig voor betaald. 

 

 

"Het lukte mij niet om mijn website te krijgen zoals ik dat wilde. Ik wist niet wat ik moest doen en waar ik het kon vinden. Ik raakte gefrustreerd, want het kostte mij te veel tijd. Ik ervaar een goede klik met Patricia. Zij heeft mij geholpen met het geven van overzicht en uitleg over de site.  Ook heb ik haar ingezet omdat zij dingen sneller kon dan ik. Dankzij de technische ondersteuning van Patricia, kon ik verder zonder frustratie."

Nicolle Boonman

Boonman-Versluis Trainingen en ContACTtraining

Wat kan Business Klik voor jou betekenen?

You’ve got to love it

Even snel wat aanpassingen doen?

Wanneer de creativiteit stroomt en je wilt nieuwe dingen op je site, of juist bepaalde mailtjes slaan niet goed aan, dan wil je soms wat aanpassingen maken. Dit zijn vaak dingen die een ander een stuk sneller kan oplossen dan jijzelf. 
Heb je dit af en toe en wil je graag kleine dingen uitbesteden? Of merk je dat het heel vaak terugkerende taken zijn? Je kunt werken op uurbasis, projectbasis of met abonnementen. Het werken op uurbasis heeft zijn voordelen, zo kan je gemakkelijk kleine dingen uitbesteden die worden gedaan. Voor terugkerende taken kunnen deze prijzen best oplopen. Dan is juist een abonnement heel handig. Je betaalt een x bedrag per maand en je weet dat al je afgesproken taken binnen die uren gedaan worden. Een maand minder taken = minder uren? De uren gaan mee naar de volgende maand. Meer taken = meer uren? De uren worden met de volgende maand verrekend*.

Er is altijd een mogelijkheid om samen te bespreken welke vorm het beste bij je past.  

*tenzij anders overeengekomen

Voordelen van de TOP abonnement

Vaste kosten

Je weet van te voren wat je investering is.

Altijd inzicht

Vooraf worden taken in een planningstool gezet. Je krijgt toegang om de voortgang te kunnen inzien. Elke maand krijg je een urenspecificatie van de gedane taken.

Duidelijke afspraken

Een abonnement omvat een aantal vaststaande afspraken, deze worden vooraf duidelijk op papier gezet. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Vaste uren, flexibele inzet

Per maand heb je vaste uren, die kunnen tot twee maanden flexibel ingezet worden als je een maand hebt waarbij je misschien wat minder opdrachten hebt (i.v.m vakantie bijvoorbeeld)

Hoe kan je Business Klik voor je laten werken?

E-mailmarketing Automatisering Uitbesteden

Werk jij, of ga je werken, met MailBlue of ActiveCampaign en wil je meer halen uit je systeem? Bekijk de mogelijke pakketten.

Challenge Automatisering Uitbesteden

Je werkt al met MailBlue of ActiveCampaign en je wilt graag een challenge gaan geven? Bekijk de mogelijkheden.

Technische Ondersteuning door een Professional

Heb je hulp nodig bij het updaten of bijhouden van je website, koppelen van systemen, inrichten van tools of iets anders technisch?

Losse uren of een abonnement?

Het hangt helemaal af van de taken die je kunt uitbesteden. Bekijk hier de mogelijkheden of vraag naar de opties.

Welke stappen volg je

Gratis 1 op 1 klikgesprek

In een klikgesprek van 30 minuten maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw wensen. 

i

Kies de vorm die bij je past

Klikt het? Kies uit een abonnement of werken op uurbasis en dan zetten we de afspraken en taken op papier. De overeenkomst is digitaal te ondertekenen, lekker gemakkelijk dus.

Ik ga aan de slag

Gegevens compleet? Yes, ik ga voor je aan de slag. Jij kunt je nu weer op andere zaken richten.

Heb je een vraag
of wil je samenwerken met een klik?

Het lijkt mij leuk je te ontmoeten.