informatie

Praktisch ingesteld

Transparant en duidelijk. Wat is mijn werkwijze?

Praktische Informatie

Als je nog nooit met een Technisch Online Professional hebt gewerkt, wil je vast eerst weten wat de werkwijze is. Zodat jij zelf kunt zien of deze werkwijze bij jou past. Ik geef je hier een groot deel praktische informatie.

Eerste kennismaking

Alles start met een klik. Een persoonlijk gesprek en een goed gevoel zijn de basis van een eerste stap in de samenwerking.
Wil je met mij kennismaken, dan plannen we een Zoomcall of Skypecall in. Dan zie je elkaar ‘live’ en kun je een beetje aftasten. Als we een datum hebben geprikt, dan stuur ik jou mijn Zoomlink, zodat jij op de afgesproken dag en tijd kunt inloggen. Ik neem het gesprek op, zodat ik altijd nog dingen kan terugluisteren, mocht dit nodig zijn. Anders verwijder ik het gesprek uit mijn systemen. (heb je hier bezwaar tegen, geef dat dan alsjeblieft aan)

En dan?

Tijdens ons gesprek zal ik je vragen stellen. Ik wil jou daarmee leren kennen en de essentie van jouw hulpvraag bovenwater krijgen.

We hebben een klik

Voelen we beiden aan dat we de klik hebben om een samenwerking te starten? Dan maak ik een Overeenkomst van Opdracht. Dit is een juridisch goedgekeurd document waarin onze afspraken, rechten en plichten staan vermeld.

Na akkoord, gaan we starten met onze samenwerking.

Samenwerking tool

Plutio

Plutio is een online samenwerkingtool. Ik werk graag met dit systeem. Hij hoort bij mijn #4 favorietjes. Jij krijgt hier ook toegang toe. We zetten hier alle taken, afspraken en planningen in. Zo hebben we alles in één systeem. Hier kan ook de communicatie in verlopen. Scheelt weer mail in je mailbox.

Laten we beginnen

Klaar voor de KLIK met je doelgroep?

Let’s Build this Thing Together!