In teamverband

Bespaar jezelf de zoektocht naar ‘Het schaap met de 5 poten’.

Klik met een team

Waarom ik ook graag in teams samenwerk en wat dit voor jou weer kan betekenen, leg ik je graag hier uit. Elk team heeft zijn eigen type ondernemer waar het graag voor werkt. Dit zit elkaar niet in de weg.

Bouwteam VA GoedGeregeld

Het bouwteam van VA GoedGeregeld bestaat uit Esther én haar team van specialisten. Een klein team met, nu al, veel expertise. Voor de ondernemer die geen duur businesstraject zoekt, maar samen praktisch aan de slag. wil gaan. Speciaal voor het ‘Niet lullen maar poetsen type”.

Bureau 2join

Bureau 2Join, Online Business Assistance bestaat uit Nicole én haar team van specialisten. Stuk voor stuk enthousiaste, ambitieuze dames met elk haar eigen specialiteit en expertise. Samen staan ze klaar voor jou, om jou te ondersteunen op precies die punten die jij liever uitbesteedt.

Waarom werken in teamverband

Ga voor serieuze groei
Een team gaat voor SUCCES

Hoewel ik als zelfstandigondernemer heel goed in staat ben om alleen te werken en klanten te helpen, is het soms ook zo mooi om met anderen samen te werken. Veel ondernemers zijn opzoek naar één persoon die alles kan. Zo gezegd: Het ‘schaap met de 5 poten’, maar bestaat deze persoon eigenlijk wel? Ik denk dat veel mensen veel dingen kunnen. Maar je kunt maar een aantal dingen écht goed. Ieder zijn eigen talent. En in een team werken meer zelfstandigondernemers en heeft ieder zijn eigen expertise. Zo kan je ondernemers helpen die aan het groeien zijn en veel verschillende taken op de plank hebben. Maar ook voor ondernemers in het MKB. Deze tak heeft pas net de Virtueel Assistenten en Professionals gevonden. Maar ook zij kunnen heel goed een zelfstandig team inzetten.

Éen aanspreekpunt in de vorm van een Virtueel Manager

De Virtueel Manager koppelt de beste Professional aan de taak

Taken worden binnen de deadline uitgevoerd

Teamleden ondersteunen elkaar, onderling contact is snel en doelgericht

Is een team wat voor jou?

Inprincipe kan elke ondernemer starten met de inzet van een team. Elk team heeft zijn eigen specialisten en zijn eigen doelgroep. Het is belangrijk om te kijken naar de specifieke taken die je hebt en wilt uitbesteden. In het gesprek met de Virueel Manager kan duidelijk worden of het team experts bezit voor die taken of juist niet. 

Heb ik ook contact met de professional zelf?

De Virtueel Manager is het centrale aanspreekpunt voor jou en alle professionals die in het team zijn aangehaakt voor het uitvoeren van jouw opdracht. Soms is het sneller schakelen als er niet iemand tussen zit. In die gevallen kan je ook rechtstreeks met de professional werken. De taken en uitvoering worden bewaakt door de Virtueel Manager, zodat zij precies weet wat er gedaan is en of de werkzaamheden conform de afspraak zijn. De Virtueel Manager hoeft niet de eigenaar van het bedrijf te zijn dat jij inhuurt. In dit geval, staat zij ook in contact met de eigenaar.

Kan ik kiezen wie er in het team zit?

Nee, de Virtueel Manager zoekt de beste professional voor de taak, zij kijkt bij de start al vaak of de klant past bij de professional en andersom. Mocht er toch geen klik zijn tussen jou en de professional, dan kan er altijd over gepraat worden. De Virtueel Manager kan dan op basis van een gesprek een beslissing maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jouw opdracht zo goed mogelijk wordt uitgevoerd.

Is het inzetten van een team betaalbaar?

Er zijn nog niet veel teams in Nederland die op deze manier samenwerken en daar een goede basis voor hebben staan. Het gaat jou zoveel meer opleveren dat het elke investering waard is en uiteindelijk is jouw groei onbetaalbaar.

Kan ik ook stoppen met de inzet van een team?

Net zoals de samenwerking met Business Klik kan starten of kan eindigen na een opdracht, kan dit ook met teams. Je spreekt van te voren af op welke basis je gaat samenwerken. Als de opdracht is voltooid, kijk je samen naar het vervolg. Dit kan een beëindiging zijn, maar ook een verlenging van de samenwerking.

Wie factureert mij?

Het eerste contact met het bedrijf waar het team voor werkt, is met de eigenaar van dat bedrijf. Deze zorgt ook voor de facturatie. Het team heeft onderling een eigen constructie om de zzp-ers, die aan de opdracht hebben gewerkt, te betalen. Je krijgt dus niet van meerdere teamleden een factuur.

Over mij en de teams

De samenwerking tussen mij en beide teams hebben een eigen verhaal.

Via de VA Business Academy hebben Esther en ik elkaar leren kennen. Het klikte en samen met Constance werden we Buddy’s. We hielpen elkaar tijdens de opleiding, maar ook erna. De start van onze eigen bedrijven heeft vele ups en downs gekend. Maar we stonden steeds voor elkaar klaar. Wil je weten hoe dit verder ging, hoe het bouwteam tot stand kwam en hoe ik met Nicole in contact ben gekomen?

Testimonials

“Ik zet Patricia graag in als de opdracht ook e-mailmarketing inrichting bevat. Ze heeft veel kennis en ze blijft zich ontwikkelen”

Eshter Krook – Virtueel Manager
Bouwteam VA Goed Geregeld

"Patricia heeft voor mij de overstap naar Mailchimp heel makkelijk gemaakt door deze zo in te richten dat ik vanuit door haar gemaakte templates mails kan opstellen – een enorme opluchting. Voor nieuwe campagnes heeft ze mail flows gemaakt, adressenlijsten en mails inhoudelijk opgesteld. Ook mijn WordPress website heeft ze aanpassingen voor gemaakt, sneller dan ik het kon."
Arabella Seegers - Acceptatie Coach
Stressvrije Professional

"Ik heb Patricia ingezet toen mijn klant ook een e-mailmarketingtaak  voor mij had. Het is prettig samenwerken met Patricia"

Cindy van Dommelen - Virtual Star
Virtual Stars

Vanuit de teams

Teamwork is Dreamwork

Nicole van Zetten schreef op haar website een mooie blog over teamwork.

Niet lullen maar poetsen

Esther Krook legt in haar blog precies uit waarom zij deze uitdrukking gebruikt. 

Marketing = copy paste

Marlou Minten schrijft een blog over één van de vooroordelen die mensen hebben over marketing.