Lees mijn verhaal

en leer mij een beetje kennen
Direct contact

Hi, Ik ben Patricia!

“No one is you, and that is your superpower”

Mijn verhaal

In loondienst
Ruim 13 jaar heb ik met veel liefde en enthousiasme gewerkt als juf in Dordrecht. Naast mijn taak als leerkracht, zat ik ook in de ICT-Stuurgroep. Hier was ik medeverantwoordelijk voor vernieuwingen en implementatie van alles wat met software en onderwijs te maken had. Tussendoor heb ik twee jaar gewerkt als trainer van digitale schoolbord software en kwam ik op vele scholen om leerkrachten te helpen en te coachen. Om dit te doen heb ik opleidingen gevolgd bij SMART en ben ik zelfs i-coach geworden (coaching van leerkrachten/leerlingen op ict gebied). Hier ontdekte ik de combinatie van beide passies: Technologie en onderwijs.

Virtueel Assisent
In december 2016 kwam het beroep van VA, Virtueel Assistent op mijn pad en in dat schooljaar heb ik mijn vaste baan als leerkracht opgezegd. Dit was best een sprong in het diepe. In mijn laatste maand als juf pakte ik op een dag een theezakje, op het label stond de tekst: “Wat zou je doen als je een carriére switch kon maken”. Zo vielen er ineens heel veel puzzelstukjes op zijn plek. Hoewel ik mijn werk als leerkracht nog best wel eens mis, heb ik een hele goede keus gemaakt. Ik ben mijn passie voor technologie gaan volgen wat ik combineer met mijn drive om anderen te laten groeien.

Opleiding
In oktober 2017 heb ik een opleiding gevolgd aan de VA Business Academy van Danielle Leuvering. Hier heb ik kennis, ervaring en vriendschappen opgedaan. Dingen die ik nu nog dagelijks in mijn leven terug zie.

Ondernemerschap
Op 15 september 2017 ben ik mijn bedrijf Just Go 4 it gestart. Het ondernemerschap is goed te combineren met de opvoeding van twee kinderen. Zo werk ik als zij overdag op school zitten of ’s avonds slapen. De rest van de tijd ben ik gewoon alleenstaande moeder, een vriendin voor mijn vrienden en op zaterdag teamleider bij de Esta’s van Scouting Panoord.

Hier sta ik voor

"It all starts with a klik"

Het begint met een klik die je met iemand hebt. Maar ook een klik met de business is heel belangrijk. Als je begrijpt en respecteert wat de ander doet en het past bij je, dan is er een basis om een samenwerking op te bouwen.

"Do what you love, love what you do"

Ieder zijn eigen talent en wat is mooier dan je talent in te kunnen zetten voor anderen. En nog mooier is als talenten aanvullend zijn, zodat je kunt blijven doen waar je het meeste van houd.

"Honesty is the best policy"

Ik hou van eerlijkheid door te communiceren op een waarderende manier.

Business Klik

In 2017 startte ik mijn bedrijf “Just Go 4 it”.

Ik was net begonnen als VA en er voor gaan was ook echt wat ik had gedaan! In het jaar dat volgde had ik zoveel geleerd, trainingen gevolgd en opdrachten uitgevoerd, dat ik voelde dat er veel was veranderd. Ik was zoveel meer dan voorheen en het werd tijd om mijzelf niet meer klein te houden.
Mijn krachten ben ik gaan benoemen en vanaf het moment dat ik dat deed, voelde ik dat Just Go 4 it de lading niet meer dekte. 

Waarom Business Klik?

Omdat ik ga voor een fijne klik, waarbij onze business samenwerken om groei en resultaten te behalen. Een klik is een connectie, een start naar verbinding. Door die klik worden twee bedrijven (tijdelijk) verbonden. Ieder heeft zijn eigen talent en vul je elkaar aan, dan kunnen er grootse dingen ontstaan. Ik vind het belangrijk om op gelijke voet te staan met de mensen waarmee ik samenwerk. Ik moet immers ook kunnen zeggen wat er nog gedaan moet worden of een liefdevolle schop onder de kont kunnen geven. Als je een klik hebt, wordt dit geaccepteerd en kan je als gelijkwaardig bouwen aan iets moois.

Specialisme
e-mailmarketing

Uit eigen ervaring weet ik dat het soms lastig is om aan klanten te komen. E-mailmarketing is daar een hele goede oplossing voor.  Veel ondernemers hebben een business coach. Deze coaches kunnen perfect jou laten vertellen WAT, WAAROM, VOOR WIE. De programma’s zijn bedacht en de eerste teksten zijn geschreven. Maar dan begint het pas. HOE zorg jij dat jouw waardevolle mailtjes op het goede moment, naar de goede persoon worden verstuurd? Is het systeem wat jij gebruikt passend voor jouw funnel? Hoe krijg je jouw huisstijl verwerkt in jouw mail, zodat het opvalt? Of hoe zorg jij juist voor die persoonlijke connectie. Wat heb je allemaal aan systemen nodig. Ik richt mij vooral op het uitvoerende en strategische HOE, want jij hebt al antwoord op al die andere vragen.

1 op 1 Klikgesprek

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een Klikgesprek en laten we kijken of we een Business Klik kunnen maken.