E-mailmarketing

Voor de starter en de groeier

Jij creëert de content, ik creëer de inrichting van jouw systeem

Klaar voor de start

Voor starters of overstappers

Advies, inrichting van het systeem, inrichting van één funnel, koppelingen en gratis tutorial voor het versturen van je eerste campagne.

Langer onderweg

Voor als je al een systeem hebt.

Advies, inrichting van een nieuwe funnel, nieuwe formulieren, nieuwe koppelingen, aanpassingen.

In voor een uitdaging

Als je een challenge wilt geven.

Advies, inrichting van de funnel, aanmaken van formulieren, koppelingen met andere systemen.

Kansen zien

Voor onderhoud van je systeem

Advies, aanpassingen, onderhoud en analyse voor bijsturing van de funnel.

 

E-mailmarketing Automatisering

E-mailmarketing is een vorm van direct marketing. Je zet het in:

  • om meer mensen naar je website te krijgen
  • voor het stimuleren van verkoop
  • als laagdrempelig communicatie middel
  • voor het verhogen van klanttevredenheid

Kortom, E-mailmarketing is e-mail die gestuurd wordt vanuit jouw bedrijf of organisatie naar geïnteresseerden of klanten. De e-mail bevat bijvoorbeeld nieuws, aanbiedingen, servicemeldingen of een klanttevredenheidsonderzoek. Of een combinatie van.

Maar wat is dan de e-mailmarketing automatisering? Het hele proces van aanmelden tot het sturen van mailtjes wordt gedaan in een e-mailmarketingsysteem. Er zijn een aantal systemen die vaak worden gebruikt. MailChimp (gratis) MailerLite (gratis), AutoRespond, GetRespond, ActiveCampaign en MailBlue. In deze systemen komen alle e-mailadressen binnen en kun je kiezen wat de opvolging is. Een aantal van deze systemen, zoals MailBlue, zijn erg uitgebreid. Hierin kun je volledige funnels creëren, e-mailmarketing en automation personaliseren en split testen uitvoeren. Verder krijg je rapportages met duidelijke overzichten over de resultaten van jouw mailings.

Heb jij al een marketingstrategie en de content van jouw funnels is al (bijna) helemaal klaar? Maar zie je het niet zitten om deze ook nog eens in het e-mailmarketingsysteem te krijgen? Dan wil je misschien wel je:

Challenge Automatisering

Heb jij er wel eens aan gedacht? Het geven van een challenge? In plaats van 7 tips op papier te zetten, die jouw klanten vertellen hoe ze resultaat halen. Is het opzetten van een challenge is heel erg geschikt om jouw klanten juist in actie te krijgen.
De meeste challenges duren tussen de 7, 14 en zelfs 30 dagen.

Mensen melden zich aan en laten hun e-mailadres achter. De dagen die daarop volgen krijgen ze elke dag een e-mail in hun mailbox. Omdat ze al op de lijst staan, mag je ze na de challenge ook nog een keer benaderen.

Gelukkig hoef je niet al die mensen elke dag handmatig een mail te sturen. Hier kan een
e-mailmarketingsysteem zoals MailBlue goed bij helpen.

Heb jij al genoeg content om een challenge te starten, maar is dat stukje techniek  ‘een dingetje’?   Dan wil jij misschien wel je:

 

“Ja, ik ben super tevreden. Ben erg blij dat ik nu met Mailblue werk handig, overzichtelijk en de sjablonen en koppelingen; het werkt allemaal goed, dus hier geniet ik elke week weer van. Top gedaan zo.

Daarnaast ging het met de Challenge fijn; de samenwerking was gladjes en prettig, dus ondanks wat rariteiten met website versus Mailblue is alles goed gekomen. Ik ben super blij dat ik de Challenge nu heb gedaan. Ik heb een goed werkend draaiboek, dus wie weet voor de toekomst 😉

Ik heb genoten van de leuke én prima samenwerking, dus ik weet jullie zeker te vinden als er weer een project op komst is.”

Hillegonda Schaaphok

In opdracht van Bouwteam VAGoedGeregeld, Movishon

Wat kan Business Klik voor jou betekenen?

De techniek is een middel om je doel te bereiken

Al je teksten zijn geschreven,
nu nog in je systeem krijgen!

Je bent niet de enige die de techniek een ‘dingetje’ vind. Hoewel je misschien best wel alles onder de knie zou kunnen krijgen, heb je waarschijnlijk niet de tijd of energie om je er helemaal in te verdiepen. Het is dan super fijn dat iemand anders zich hier over ontfermt. Je hebt immers hard gewerkt om je marketingstrategie duidelijk te krijgen, je teksten op papier te zetten en je wilt gewoon van start.

 Business Klik heeft voor de inrichting van jouw systeem speciale pakketten gemaakt.
Je weet dan precies hoeveel je kwijt bent en je weet dat je hele funnel wordt ingericht zoals afgesproken. De kleine aanpassingen zijn vaak wat het uurtarief doen oplopen. Met het afnemen van een pakket weet je zeker dat je wordt geholpen van het begin tot het einde.

Voordelen van pakketten

Vaste kosten

Je weet van te voren hoeveel je investering is.

Altijd inzicht

Vooraf worden taken in een planningstool gezet. je krijgt toegang om de voortgang te kunnen inzien.

Duidelijke afspraken

Een pakket omvat een aantal vaststaande afspraken voor de opdracht, deze worden vooraf duidelijk op papier gezet. Zo weet je beiden precies wat er is afgesproken.

Extra werkzaamheden mogelijk

Toch graag extra werkzaamheden naast de gemaakte afspraken? Een uren indicatie voor de nieuwe werkzaamheden wordt gegeven en apart gefactureerd. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

E-mailmarketing ‘go to’

MailBlue

MailBlue is partner van ActiveCampaign. Zo maak je gebruik van de software van ActiveCampaign en is MailBlue je Nederlandse partner in support. Het systeem beschikt over de Nederlandse taal. Hierin kun je volledige funnels creëren, e-mail marketing en automation personaliseren en split testen uitvoeren. Verder krijg je rapportages met duidelijke overzichten over de resultaten van jouw mailings.

Hoe kan je Business Klik voor je laten werken?

E-mailmarketing Automatisering Uitbesteden

Werk jij, of ga je werken, met MailBlue of ActiveCampaign en wil je meer halen uit je systeem? Drie pakketten om je te helpen.

Challenge Automatisering Uitbesteden

Je werkt al met MailBlue of ActiveCampaign en je wilt graag een challenge gaan geven? Die uitdaging gaan we gaan,

Technische Ondersteuning door een Professional

Heb je hulp nodig bij het updaten of bijhouden van je website, koppelen van systemen, inrichten van tools of iets anders technisch?

Losse uren of een pakket?

Tijdens ons klikgesprek zullen we kijken of losse uren of juist een pakket het beste aansluit bij jouw wensen.

Welke stappen volg je

Gratis 1 op 1 klikgesprek

In een klikgesprek van 30 minuten maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw wensen. 

i

Kies een pakket dat bij je past

Klikt het? Dan kies je een pakket en zetten we de afspraken en taken op papier. De overeenkomst is digitaal te ondertekenen, lekker gemakkelijk dus.

Ik ga aan de slag

Gegevens compleet? Yes, ik ga voor je aan de slag. Jij kunt je nu weer op andere zaken richten.

Heb je een vraag
of wil je samenwerken met een klik?

Het lijkt mij leuk je te ontmoeten.