e-mailmarketing

Automatisering

Zorgen dat jouw goede mailtjes, bij de goede mensen, op het goede moment aankomen.

Automatisering van je e-mailmarketing?

Automatiseren van je e-mailmarketing betekent dat het het proces van versturen van mailing automatisch gaat. Natuurlijk worden er wel mailtjes gestuurd als bedankje of af en toe een nieuwsbrief. Maar écht automatiseren is meer dan dat.

Het hele proces van aanmelden tot betalende klanten kun je automatiseren. Het stopt niet bij één mail. Omdat we het ons zelf zo gemakkelijk mogelijk willen maken, zijn er systemen die ervoor zorgen dat het proces automatisch gaat.

Maar… deze systemen zitten niet automatisch aan elkaar gekoppeld. Voor het ene systeem heb je andere plug-ins of programma’s nodig dan voor het andere systeem. Woocommerce en MailBlue worden gekoppeld met een Hook (gratis), terwijl Plug&Pay het beste met Zapier werkt.

WishlistMember kan automatisch inloggegevens sturen als er in MailBlue een webhook is ingesteld (gratis) of via Zapier (betaald). En LifterLMS werkt niet goed met BeaverBuilder. Facturen automatisch laten versturen door MoneyBird? Het kan echt allemaal automatisch, maar wil jij tijd besteden aan het uitzoeken van de dingen die je nodig hebt?

 

Wat doe ik voor jou?

Ik richt MailBlue in combinatie met Woocommerce, Plug&Pay, WebinarGeek of een ander systeem voor je in. Je wilt immers niet dat jouw klanten ineens bestookt worden met teveel of verkeerde geplande mailtjes.

Voor de koppelingen wordt gezorgd, ik weet precies wat nodig is om van start te gaan.

Project of terugkerende taken?

De klikpakketten zijn op projectbasis. Heb je maandelijks meer taken, dan is een TOP abonnement een goede overweging. Wil je een Marketing Klik, dan is het All-in pakket een zeer goede keus. Lees wat de pakketten inhouden en neem conact op.

Onlangs hoorde ik dit verhaal…

Dit was niet mijn project, maar ik voelde de emotie van deze ondernemer. Dit gun je niemand!!!

#Durf te delen #Pech Verhaal van een ondernemer

Met trillende hand schrijf ik deze tekst. En toen ging er iets behoorlijk mis 😱😱😱 Niet een klein beetje maar echt goed mis.

Gisteren een test webinar gedraaid met een super leuke groep en wat waren ze enthousiast. Daarna ook gelijk mailtjes geschreven en klaar gezet in mijn nieuwe mailsysteem. Met een fijn gevoel naar bed gegaan om vandaag weer met veel enthousiasme een workshop te geven.

Vanochtend kreeg ik een telefoontje dat er iets behoorlijk mis is gegaan in het systeem. Het sloeg helemaal op hol. Bijna 2000 mensen staan in mijn systeem. 

Er gingen vanochtend mails de deur uit die er helemaal niet uit mochten. Binnen 2 uren 16 mails en ik dacht wat is dit?

Misschien is het ook bij jou gebeurd. Misschien was je overgeladen met mijn mails. Sorry daarvoor. Ik zak bijna door de grond. 

Ik ben echt geen held in techniek en snap niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. Onze oprechte excuses.

Dit wil je toch niet!

Wat een stress heeft dit opgeleverd!

Zorg dat jou dit niet overkomt! Maak gebruik van de ervaring die ik heb.

Gelukkig is het goed gekomen. Het bleek een kleine instelling in de automation te zijn. Zo zie je maar dat een kleine fout in een automation grote gevolgen kan hebben.

Klik pakketten

Het inrichten van een systeem en de eerste funnel is een eenmalige klus. Voor deze projecten zijn pakketten uitermate geschikt. Lees hier meer over de pakketten.

Wat bedoel je daar nou mee?

Lees jij wel eens woorden, waarvan je eigenlijk denkt: “Wat is dat nou precies?”.
Ik leg je deze woorden uit in mijn blogs.

 

E-mailmarketing

Je leest het woord al meerdere keren op deze site, hier leg ik je uit wat het nou eigenlijk inhoud.

Content

Heb jij je content al gemaakt? Wat wordt gezien als content en moet jij er wat mee? Wat is content eigenlijk?

Laten we beginnen

Klaar voor de KLIK met je doelgroep?

Let’s Build this Thing Together!